Hirdetés

Jason Statham keményebb, mint valaha!

|

Hirdetés

Ki nem kezdene el fejvesztve rohanni, ha ez a kopasz izomkolosszus közelítene felé vérben forgó szemekkel? Igen, ha a cím nem lenne elég árulkodó, Jason Stathamről van szó, aki mára már egyet jelent a kőkemény akcióval és bunyóval megspékelt filmekkel. Ha beülsz egy Statham mozira, nem csak hogy elvárjuk, de szinte már igényeljük is tőle az erőszakot és a pofonokat. Legelső feltűnése 1998-ban volt, a mára már kultikussá vált A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső c. filmben, és azóta nem kevesebb, mint 41 filmjében tanulhattuk meg: aki kikezd vele, nem biztos, hogy helyesen teszi. De vajon hányszor ütött már meg valakit? Hány öklössel jutalmazta ellenségei szeretetét? Hála egy lelkes YouTube felhasználónak, most már erre is választ kaphatunk. Ugyanis az illető összeállított nekünk egy videót, melyben összevágta Jason Statham összes ütését, mellyel ellenfeleit sújtotta szerepei során. De mielőtt megtekintenétek a végeredményt, tippeljétek meg: Szerintetek mennyi az annyi? https://www.youtube.com/watch?t=41&v=6anGt4u2Aq0

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.