Hirdetés

Jason Statham kis híján meghalt A feláldozhatók 3 forgatásán

|

Ahogy azt már megszokhattuk, A feláldozhatók filmek telis tele vannak akció jelenetekkel, amik egy része veszélyes mutatványokkal jár. A második rész forgatása során sajnálatos módon egy kaszkadőr életét vesztette, egy másik pedig súlyosan megsérült.

Hirdetés

Most, hogy már a harmadik felvonás jelenetei körül forog a kamera, újabb veszélyek leselkednek a stábtagokra, ezúttal az egyik főszereplő, Jason Statham került elég meleg helyzetbe. A sajnálatos balesetről Terry Crewstól tudunk, aki egy halál közeli élményről beszélt egy teherautós jelenet kapcsán. "Meg kellett volna állítania a teherautót, majd kiszálltunk volna és lövünk," magyarázta a színész. "De a kocsi nem állt meg. Tovább ment a dokkon, egyenesen a Fekete-tengerbe, miközben Jason Statham vezette azt." További részletekért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.