Hirdetés

Jason Statham lehet Bullseye a Daredevil második évadában (Frissítve)

|

Hirdetés

Ha James Bond nem is feltétlen, képregényes gonosz még könnyedén lehet Jason Stathamből. A Daredevil első évada újabb sikert jelentett a Netflixnek, ezért gyorsan be is rendelték a második évadot, miközben nem feledkeznek meg az olyan, a Marvellel közös sörözataikról sem, mint az Iron Fist, a Luke Cage vagy az A.K.A. Jessica Jones. Nemrég már szóba került, hogy a második évadban felbukkanhat Matt Murdock nagy szerelme, Elektra is, de a készítők belebegtették Bullseye-t is, aki az első szezon zseniális Kingpinjét váltaná (akit reméljük, hogy nem teljesen helyeznek parkoló pályára). Frissítés: A Bloody Disgusting is megerősítette a pletykát, sőt szerintük Statham nemcsak hogy szóba került a szerepre, de már komoly tárgyalásokat folytat a szerepről. A második évad forgatása július végén kezdődhet, addig bizonyára megtörténik a bejelentés, de legkésőbb a Comic-Conon biztosan kapunk valami hírt. A Latino Review értesülése szerint (tehát igencsak erős fenntartásokkal kezeljük az egészet) a szerepre magát Jason Statham-et szemelték ki az alkotók. Kétségtelenül illene ez a hibázni (elviekben) képtelen, dúvad bérgyilkos Stathamhez, a kérdés viszont az, hogy az új showrunnerek, Doug Petrie és Marco Ramirez nem a star powerrel akarják kárpótolni egy erős történet hiányát? Mindenesetre Bullseye és Elektra karakterei nem csak nagyszerű alkalmat adnak arra, hogy bővítsék a Daredevil univerzumot, de talán a nagyobb nevek révén nagyobb eséllyel bukkanhatnak fel az Infinity Warban. És És Statham nyers stílusa kétségtelenül jól illene a Daredevil bűntől mocskos, kegyetlen világába, habár az akciósztár jelenleg A kémben nem félt teljesen hülyét csinálni saját magából és eddigi karrierjéből.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.