Hirdetés

Jason Statham szerint elkészülhet a Crank 3

|

Hirdetés

Már tavaly is arról regélt Jason Statham, hogy lehet valami a Crank 3-ból, de azóta sem hallottunk a projekt felől biztosat. Most a Halálos iramban 7 és A kém filmek kapcsán beszélgetett el az Entertainment Weekly a színésszel és természetesen szóba került a harmadik rész is. Mark Neveldine és Brian Taylor már két filmen végighajszolták Stathamet, aki elárulta, hogy nagyon szeretne visszatérni a szériához:

Évek óta beszélünk a Crank 3-ról. Az első rész nagy élmény volt. Néhány furcsa hetet tölthettem el a két tehetséges rendezővel. Nincsenek előre lefektetett szabályok a Crank filmek rendezésénél, csak csináltuk a dolgunkat és feltettük a kérdést: hogyan fogjuk ezt megoldani? Volt egy laza ötletük, de nem írtak forgatókönyvet.
Statham elárult egy érdekességet is, miszerint azért csatlakozott A kém stábjához, mert Paul Feig rendező és a főszereplő, Melissa McCarthy is imádták a Cranket. Az nem világos, hogy a Lionsgate mikor ad zöld utat a projektnek, hiszen míg az első részt 12 milliós büdzséből 42 millió dollárt fialt, addig a második 20 millióból már "csak" 34-et, így nem biztos, hogy kifizetődő lenne a harmadik. Ti szeretnétek, ha megvalósulna?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.