Hirdetés

Érkezhet a Crank univerzum?

|

Ha a rendezőn múlik, akkor simán. De vajon kellene ez nekünk?

Hirdetés

Nagy rajongója vagy Jason Stathamnek és a Crank filmeknek? Régóta várod a Crank 3 elkészülését? Akkor lehet, hogy hamarosan eljön a te időd, a Crank 1-2 részét jegyző Brian Taylor-nak ugyanis tervei vannak a szériával, méghozzá nem is kicsi. A rendező (aki jelenleg a Syfy csatornán futó Happy! sorozaton dolgozik, valamint ő rendezte a Mom and Dad c. horrort Nicolas Cage főszereplésével) elárulta, hogy szívesen elkészítené a Crank 3. részét, sőt, most kapaszkodj meg, akár egy egész univerzummá is bővítené a szériát:

Hirdetés

A Crank 3 esélyei sokkal jobbak lennének, ha a második film többet hozott volna 12 dollárnál.

- kezdte viccelődve az interjút a rendező, majd kicsit komolyra fordította a szót:

Tehát, ez tényleg nem olyan, mint a Fast & Furious széria, ahol a pénz eléggé ösztönző, igaz? Szóval először is kell lennie egy jó ötletednek. A Crank 3-ra vonatkozó meglátásom az, hogy annyival elborultabbnak kell lennie, mint a Crank 2 volt az első részhez képest. Nyilvánvalóan voltak már róla megbeszélések, de eddig még nem éreztem azt, hogy lenne egy annyira durva ötletünk, hogy valóban meg kelljen azt valósítani. Nyilvánvaló, hogy van valahol odakint egy nagyszerű film. Lehet, hogy Jason Stathammel egy kerekesszékben, 40 év múlva fog ez megvalósulni, nem tudom. De szerintem kéne lennie egy Crank univerzumnak. Szóval, ki tudja? Jelenleg még nem dolgozunk semmin, de sose lehet tudni mit hoz a jövő.

Ti mit gondoltok, kellene nekünk egy ilyen moziverzum? Elsülhetne ez jól is? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.