Hirdetés

Játékfilm készül Puskás Ferencről

|

Andy Vajna bejelentette, hogy magánfinanszírozású produkció készül a világhírű magyar labdarúgólegendáról.

Hirdetés

A nemzet történetének egyik, ha nem a legnagyobb futballistájáról készül nagyjátékfilmet csinálni Andy Vajna, és írókollégája, Joe Eszterhas. Puskás története eddig csak dokumentumfilmeken volt feldolgozva, közülük is a leghíresebb a 2009-ben készült Puskás, Hungary volt Almási Tamás rendezésében.

Hirdetés

Andy Vajna filmügyi kormánybiztos ezúttal szokásához híven ismét csak produceri feladatokat fog ellátni, és a tervek szerint nemzetközi finanszírozású lesz a produkció. Így nyilatkozott az ügyről: 

Producerként régóta gondolkodom azon, hogyan lehetne a leghíresebb magyar labdarúgóról, Puskásról egy izgalmas, a közönségnek is érdekes filmet készíteni. Elkezdtük a munkát Joe Eszterhasszal, aki már dolgozik a film forgatókönyvén. Joe-val remek csapat vagyunk, több filmet készítettünk már közösen, legutóbb a Szabadság, szerelem filmen dolgoztunk együtt.

A kolléga, Joe Eszterhas szerint ez a téma nemzetközi érdeklődéssel bírhat, ezért indolkolt a nemzetközi finanszírozás is. Ő maga egyébként olyan filmekben működött közre íróként és producerként, mint az Elemi ösztön, Showgirls, Flashdance.

(Forrás: MTI, Színház.org)

Ki nézne szívesen egy filmet Öcsi bácsiról?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.