Hirdetés

Javában forog a Kincsem, itt vannak az első képek!

|

Hirdetés

Jelen pillanatban azt javaslom, hogy tegyük félre minden lehetséges előítéletünket. Nem könnyű, tudom: adott egy film (Kincsem), amit a Filmalap kétmilliárd forinttal támogatott meg, ezzel megadva az eddigi legnagyobb összeget egy általuk pénzelt produkcióra. Ha ez még nem volna elég, akkor vegyük hozzá azt a tényt, hogy egy kvázi történelmi, kosztümös darabbal van dolgunk, melybe könnyedén beletörhet a bicskájuk az alkotóknak. Mindennek tetejébe a rendező személyében azt a Herendi Gábort tisztelhetjük, aki a Valami Amerika 1-2-t tette le az asztalra; nem feltétlen olyan filmek, melyek igazolják a fejesek döntését arra vonatkozólag, hogy ő lesz a nyerő választás erre a projektre. De ha jobban belegondolunk, ugyan ki lehetne az a rendező, aki erre a feladatra tökéletes lenne? Soha jobb alkalom a magyar filmiparnak arra, hogy kipróbálja magát és filmrendezőit olyan témákban, olyan műfajokban, amelyekhez eddig nem voltak meg a megfelelő körülmények. A Kincsem az 1870-es években játszódik, amikor is Blaskovich Ernő (Nagy Ervin) apja halálát megbosszulandó a lóversenypályán, lovával igyekszik sikert sikerre halmozni, majd végül megküzdeni magával a gyilkossal is, aki nem más, mint az Osztrák-Magyar Lóegylet elnöke: Otto von Oettingen (Gáspár Tibor). Közben arra is hagy időt, hogy ellenfelének lányával (Petrik Andrea) is szorosabb kapcsolatot ápoljon. A film várhatóan jövő ősszel kerül mozikba. [gallery ids="59953,59954,59955"] Forrás: Origo Filmklub

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.