Hirdetés

Javításra szorult a Fantasztikus Négyes reboot szkriptje

|

A Fox gőzerővel dolgozik azon, hogy haladjon a Fantasztikus Négyes újragondolásával, hiszen nem szeretné, ha a jogok visszakerülnének a Marvel kezei közé.

Hirdetés

A kiadó a napokban bejelentette, hogy a Fantasztikus Négyes reboot 2015. március hatodikán lát napvilágot, ami azt jelenti, hogy olyan ellenfeleket kaphat, mint a Bosszúállók 2 vagy éppen a Star Wars: Episode VII. A rendező, Josh Trank (Az erő krónikája) megígérte egy korábbi nyilatkozatában, hogy a szuperhős csapat olyan lesz, amit a rajongók megérdemelnek, de a forgatókönyvet érintő híresztelések nem éppen ezt támasztják alá. A szkript első vázlatát az újonc Jeremy Slater szállította le a Fox számára, ám nagyon úgy tűnik, hogy nem voltak vele megelégedve a fejesek, ugyanis felbérelték Seth Grahame-Smith írót, hogy ugyan pofozza már ki azt az irományt. A Heat Vision értesülései szerint Grahame-Smith már el is végezte a munkálatokat a szövegkönyvön, de részleteket nem közöltek azzal kapcsolatban, hogy mit kellett benne javítani. Érdemes munkáját kétkedéssel fogadni, hiszen korábban olyan projektekhez is kölcsönözte nevét, mint az Éjsötét árnyék és az Abraham Lincoln: A vámpírvadász, amelyek forgatókönyvét nem éppen a leghiánytalanabbul körmölte le. Mindenesetre a rendező, Trank tehetsége ígéretes, a produceri feladatokat az X-Men: Az elsők direktora, Matthew Vaugn látja el, így talán nem a két írón csúszik el a tervezet. Van egy olyan érzésünk, hogy hamarosan elkezdenek szállingózni a casting-hírek is...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.