Hirdetés

Jay and Seth vs. The Apocalypse - Az Ananász Expressz nyomán

|

Újabb agyament vígjátékra számíthatunk Seth Rogen és barátainak tolmácsolásában, annyi különbséggel, hogy Rogen a rendezést és a sztorit is magára vállalta.

Hirdetés

Persze barátja és kollégája, Evan Goldberg ott lesz segédírói fokozatban, hiszen már a Superbad, a Zöld Darázs és az Ananász Expressz iratait is remekül papírra vetette. Még 2007-ben kisfilmnek indult a Jay and Seth vs. The Apocalypse című vígjáték, de végül nem mutatták be csak az előzetesét és megbeszélték, hogy egész estés projekt lesz belőle. Seth Rogen szólt pár haverjának (szinte mindegyikükkel hatalmas cimborák), így a stábban lesz James Franco, Jonah Hill, Danny McBride, Jay Baruchel és Craig Robinson is. Felmerült továbbá Daniel Radcliffe neve is, de erős pletykának kell kezelnünk. A sztori még nem világos, de a rövidfilm előzetese a továbbiakban megtekinthető, abból már lehet következtetni.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.