Hirdetés

Ősztől forog a Jay és Néma Bob reboot

|

Ami valójában mégsem az.

Hirdetés

Nyugi, senkinek sem kell a szívéhez kapnia, hogy mostantól nem Jason Mewes szájából hangzanak el a cifrábbnál cifrább káromkodások, és erre nem maga az író-rendező, Kevin Smith reagál némán. Még év elején adtuk hírül, hogy Smith egy szatirikus rebootban gondolkodik, ami valójában a 2001-es Jay és Néma Bob visszavág folytatása lenne.

Hirdetés

A két imádni valóan suttyó karakter a Smith teremtette univerzum emblematikus alakjai, akik a Shop-Stop 1-2-ben, a Képtelen Képregényben, vagy a Dogmában színesítették az amúgy is szórakoztató közeget, hogy 2001-ben önálló filmet kapjanak, Jay és Néma Bob visszavág címmel, amelyben a rajtuk alapuló képregényfilm elkészültét, a Bunkóman és Gyökeret kívánták megakadályozni. Most hasonló lesz a szitu, csak ezúttal egy sötét, drámai, vérkomoly reboot elkészültén, a Bunkóman vs. Gyökér bemutatóját szeretnék ellehetetleníteni. Ebből is látszik, hogy Smithnek megvan a véleménye Hollywood reboot és feldolgozás mániájáról, és éppenséggel arról a DC Bővített Univerzumáról is - hiszen a cím már önmagában reflektál a Batman Superman ellenre - amiben az az érdekes, hogy annak emblematikus figuráját, Batmant pont az író-rendező országos jóbarátja, Ben Affleck alakítja, akitől biztosan számíthatunk ezúttal is egy kis vendégszereplésre, ahogy sok más hírességére is.

A rendező szerint a Miramax teljes mértékig benne van, most pedig nyilvánvalóvá tette a twitteren, hogy hogyan is halad a projekt.

16 évvel ezelőtt mutatták be a Jay és Néma Bob visszavágot. Most ősszel kezdjük a folytatás forgatását, amely a Jay és Néma Bob Reboot címet kapta. 

Vagyis vélhetően jövőre már a mozikban is láthatjuk a produkciót. Smithről mostanában nem lehetne azt mondani, hogy azt adja, amit a rajongói elvárnának tőle és inkább a CW Flash, valamint Supergirl szériái felett bábáskodik (megjegyzem: ezt is csinálhatná jobban), de terveit tekintve továbbra sem lankad. A Shop Stop régóta esedékes harmadik része inkább sorozat formájában érkezik, emellett vannak olyan filmtervezetei is, mint a beszédes című Moose Jaws, ami olyasmi, mint Steven Spielberg 1975-ös klasszikusa, a Cápa, csak jávorszarvassal (!!!), vagy az idénre ígért Killroy Was Here, amiről még semmit sem tudni, azon kívül, hogy forog. Ezek alapján nem csoda, hogy Smith ezen projektjét tényleg úgy várjuk már, mint egy falat kenyeret, hiszen mindig jót tett neki, ha ezekhez a figurákhoz visszatérhetett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.