Hirdetés

Matt Damon is felbukkan a Jay és Néma Bob Rebootban

|

Ben Affleck mellett a másik Good Will Huntingból ismerős csóka is visszatér, hogy újabb életbölcsességekkel lássa el a mélyen tisztelt nézőközönséget.

Hirdetés

Egészen a Comic-Conig kellett várni a régóta beígért Jay és Néma Bob Reboot legelső előzetesére, ami annak rendje és módja szerint nem is okozott csalódást, hiszen végső soron azért mégiscsak Kevin Smithről beszélünk. A hollywoodi cameókkal alaposan kitömött előzetesben az egykori Denevéremberként is tevékenykedő Ben Afflecket és az ő örök pajtásaként funkcionáló Matt Damont  is ki lehetett szúrni néhány másodperc erejéig, így sokakban jogosan merült fel a kérdés, hogy vajon csak a szemük káprázott-e vagy Damon tényleg visszatér-e a polkorrektnek semmiképp sem nevezhető rebootban.

Hirdetés

Szerencsére Kevin Smith-t nem abból a fajtából faragták, aki sokáig szereti húzni a rajongók idegeit, így az író-rendező jó szokásához híven ismét az Instagramján adta a világ tudtára, miszerint Matt Damon valóban visszatér a Jay és Néma Bob Rebootban. Méghozzá annak a bizonyos Lokinak a szerepében, akit még Smith egyik, ha nem legjobb rendezésében, a Dogma című dramedy-ben nyújtott felejthetetlen alakítást, legalábbis addig, amíg el nem érte őt a kegyetlen vég. Smith zárszóként még hozzátette,  miszerint a halálból visszatérő Lokival lényegében újra együtt van a nagy csapat, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy a Jay és Néma Bob Rebootban Smith minden egyes korábbi rendezéséből felbukkan majd legalább egy olyan szereplő, akiknek már volt dolga korábban a két New Jersey-ből származó fűkalmárral.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

If you've seen the @jayandsilentbob trailer (link in my bio) then you know #mattdamon came back! Matty was part of the fun in #jayandsilentbobstrikeback so when we started #JayAndSilentBobReboot, we reached out to Matt to see if he wanted to return to the scene of the crime. When he confirmed, I started thinking about how to best use good Will Hunting and which role he could play. Then @jenschwalbach suggested "Why don't you use him as Loki?" I scoffed like a hardcore Kevin Smith fan, replying "I can't play with Loki. Loki died." Jen smiled and said "Well it's a good thing you don't know the writer, or else you might be able to change your idea." And just like that, my wife made the movie better. I asked costume designer @ruckusaurus to put together a Loki-looking ensemble, found a church, and broke out my life size Dogma action figure. And with that, I was able to do mini-sequels to *all* my #viewaskew flicks in the middle of #jayandsilentbobreboot! Wanna see how it all comes together? Check out our @fathomevents Sneak Preview screenings on October 15th and 17th or come watch the flick with me and @jaymewes when the @jayandsilentbob Reboot Roadshow hits a theater near you! #KevinSmith #goodwillhunting #90skids #viewaskewniverse

Kevin Smith (@thatkevinsmith) által megosztott bejegyzés, Júl 29., 2019, időpont: 7:32 (PDT időzóna szerint)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.