Hirdetés

A Netflixen debütál Jean-Claude Van Damme legújabb filmje

|

A belga akciósztár nyilatkozott új mozija kapcsán.

Hirdetés

Jean-Claude Van Damme kapcsán régen élt egy mondás, hogy ameddig ő aktív, addig minden kezdő akciófilm-rendező befuthat Hollywoodban. Sajnos manapság már egyre kevesebbet hallani felőle, főleg az olyan filmjei után, mint a 2015-ös Halálos meló - ahol ellopják a veséjét, ezért ő véres bosszúhadjáratot indít.

Hirdetés

A Deadline legfrissebb értesülése szerint pedig a Netflixre forgat egy újabb akciófilmet, ami kapcsán még nyilatkozott is.

"A The Last Mercenary [Az utolsó zsoldos] egy hihetetlenül izgalmas projekt, amiben egy teljesen új zsánerben próbálhatom ki magam. Mindig is egy Jean-Paul Belmondo rajongó voltam, így remélem, hogy egy hasonló irányba tudom majd elvinni az akciófilmeket is. David Charhon [a film társírója és rendezője] forgatókönyve rendkívül profin össze tudta kombinálni az elemeket: egy gyönyörű történet tele érzelmekkel, nagyon sok akció és nagyon sok humor. Valamint nagyon boldog is vagyok, hogy az új generáció tehetségeivel dolgozhatok együtt, úgy mint Alban Ivanov, Assa Sylla és Samir Decazza. De persze amiatt is, mert újra a képernyőkre kerülhetek a francia színészek krémjével, mint Patrick Timsit, Eric Judor, Miou-Miou és Valérie Kaprisky."

− mesélte Van Damme. A The Last Mercenaryt David Charhon rendezi, akinek nevét eddig olyan filmekből ismerhettük meg (vagy nem), mint A külváros mélyén. Mellette a forgatókönyvet Ismaël Sy Savané (A forradalom napján) fogja jegyezni. Pontos megjelenési dátumról még nem esett szó.

Ti mit gondoltok, Jean-Claude Van Damme még 59 évesen is tud majd akciózni egy jót?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.