Hirdetés

Jeff Goldblum képregényfeldolgozásban szerepelhet?

|

Hirdetés

Miközben a Marvel Filmes Univerzuma a hamarosan bemutatásra kerülő Amerika Kapitány: Polgárháborúval a harmadik fázisába lép, és a DC világa is egyre csak bővül a Batman Superman ellen nem túl lelkes kritikai hangvétele ellenére is. Ebből fakadóan ezek a franchise-ok is egyre több és több elismert aktort érintenek, akik nem feltétlenül a pénztárcájuk vastagodása miatt mondanak igent egy-egy ilyen felkérésre, hanem mert szórakoztatónak, vagy éppenséggel kihívásnak találják, gondoljunk csak olyan nagy nevekre, mint Robert Redford, Michael Douglas, Jeremy Irons, Will Smith, vagy most a napokban az Igazság Ligájához csatlakozott Willem Dafoe. Ebbe az illusztris táborba tartozhat hamarosan a mindenki által kedvelt Jeff Goldblum, aki A Függetlenség Napja: Feltámadás legújabb előzetesében ismét imádni valóan szórakozott volt. Nemrég az MTV kapta mikrofonvégre a las vegasi Cinema Conon a színészt, ahol arról kérdezték, hogy nem környékezte-e meg esetleg a Marvel vagy a DC:

Nagyon keveset mondhatok egyelőre. De lehet, hogy tart valamerre a dolog.
Ez nem sok és lehet, hogy csak egyszerűen leakarta rázni a riportert, de nem csodálkoznánk, hogyha a mostanában másodvirágzását élő színész valamelyik univerzumban felbukkanna, elvégre rebesgetik a Jurassic World folytatásában a visszatértét, és Slyvester Stallone is valamilyen formában tiszteletét teszi a Galaxis őrzői folytatásában. A kérdés, hogy melyik univerzum táborát erősítheti: az Igazság Ligája most forog és Dafoe valamint J.K. Simmons után még garantáltan jelentenek be másokat is a jövő évi premierig, a Marvel részéről viszont ott van a Thor: Ragnarok, amelynek a forgatása hamarosan kezdetét veszi, nem is beszélve a Sony új Pókemberéről, amelybe Robert Downey Jr. most szállt be, Michael Keaton pedig ki, és talán Goldblumnak jobban is feküdne a Marvel világa. Ti mit gondoltok? Milyen szerepben tudnátok elképzelni egyik, vagy másik képregényfranchise-ban?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.