Hirdetés

Jeff Goldblum visszatérhet a Jurassic World folytatására?

|

Hirdetés

Friss hír, hogy a Universal, jobban mondva Colin Trevorrow direktor és Frank Marshall producer megtalálták a Jurassic World folytatásának a rendezőjét, ami már eddig is eleve érdekesnek ígérkezett, hiszen ha lehet hinni a pletykáknak, akkor négy dínós film után a történet ezúttal már nem a szigeteken, hanem az egyik nagy kontinensen játszódna. A folytatás már csak akkor tűnne még vonzóbbnak, ha a reboot előtti filmek hősei is felbukkannának benne, Jeff Goldblum pedig, aki mindenki kedvenc káoszelmélettel megszállott szakiját, Ian Malcolmot alakította az első, illetve a második részben, kapható lenne a részvételre, bár a karakterhez méltó válasszal borzolta a kedélyeket.

„Abszolút nyitott vagyok, mint egy félbevágott szendvics. Nem mondhatom azt, hogy az ajtóm nyitva áll, mert lényegében leszedtem azt a zsanérokkal együtt. Inkább úgy mondanám, hogy túlságosan is nyitott vagyok. De mit is akartam mondani?! Ja igen, a két Jurassic Park film, amit csináltam velük, soknak is mondható. Ha nem szerepelnék több dínós filmben, akkor is teljesen elégedett lennék.”
Goldblum tehát elültette a bogarat a fülekben, de hogy végül mi sül ki az egészből, azt nem lehet tudni. A színész valószínűleg megvárja, hogy a másik ’90-es évekbeli franchise-a, a Függetlenség Napja folytatása miként teljesít idén a mozikban, és amennyiben sikerrel veszi az akadályt, lehet ő is nagyobb hajlandóságot mutatna a Universal irányában egy újabb dínós kalandhoz. Ti örülnétek Malcolm visszatérésének, vagy más régi arcokat látnátok szívesebben a 2018-ban érkező Jurassic World 2-ben?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.