Hirdetés

Jeff Wadlow írja az X-Force filmet

|

Tegnap mi is beszámoltunk a pletykáról, mely szerint a Fox egy X-Force filmen dolgozik. Most kiderült, hogy talán előrébb vannak mint gondoltuk.

Hirdetés

Rob Liefeld képregény író elárulta, hogy a projekt még a korai, tervezős fázisban van, de már március óta dolgoznak rajta. Úgy néz ki, hogy Jeff Wadlow (Ha/Ver 2) elvállalta a film szkriptjének megírását, ráadásul potenciális rendező jelölt is. Az idei Comic-Con remek alkalom lenne a Foxnak, hogy többet mutasson a filmből, főleg, hogy ki tudná használni Bryan Singer új X-Men filmje körüli izgatottságot. De mire is lenne jó egy X-Force film? Hát bővíthetnék vele az "X" univerzumot, és ezzel olyan szuperhősök megjelenését is biztosíthatnák, mint Cable és Deadpool. Ha a Comic-Conon egyebet is megtudunk, rögtön megosztjuk majd veletek.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.