Hirdetés

Jeff Wincott a Grand Theft Auto V szinkronstábjában

|

A Rockstar Games hétpecsétes titokként őriz minden egyes információt a nagysikerű Grand Theft Auto széria legújabb részével kapcsolatban, ami érthető is, hiszen a legsikeresebb szériájukról van szó.

Hirdetés

Ritkán számolunk be videojátékokkal kapcsolatos hírekről, de ha valamilyen filmes kötődéssel bírnak, akkor nem mehetünk el mellettünk szó nélkül. Ilyen a Grand Theft Auto V is, amelynek akkora rajongótábora van, hogy minden apró infóra éhes vércseként lesnek az újságok, csak hogy elsők között tehessék közzé azokat. A GTA V nem nélkülözi majd a minőségi szinkronmunkát sem, gondoljunk csak a 2001-es GTA III-ra, amelyben például Michael Madsen és Joe Pantoliano bizonyított, a 2002-es Vice City orgánumaira (Ray Liotta, Tom Sizemore, William Fichtner, Danny Trejo, Gary Busey és Burt Reynolds) vagy a 2004-es GTA: San Andreas felhozatalára, ami olyan neveket tartalmazott, mint Samuel L. Jackson, Ice-T vagy épp Game. A GTA V szinkronstábjából eleddig még csak Jeff Wincott jelenléte a biztos, akit a Száguldó bombában vagy az Invázióban láthattunk már (feltűnt olyan sorozatokban is, mint a Kemény motorosok, A célszemély és a 24) és az ismeretlen Casey karakterét szinkronizálhatja. Amint többet megtudunk a csapatról, jelentkezünk, addig is, érdemes észben tartani a játék premierjét: szeptember 17.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.