Hirdetés

BRÉKING: Jeffrey Dean Morgan lesz Negan a The Walking Dead 7. évadában!

|

Hirdetés

Már hosszú ideje járja a szóbeszéd, hogy a Robert Kirkman által jegyzett The Walking Dead képregényből végre a sorozatba is átkerülhet az ikonikus főgonosz, Negan. Erre már nem is kell sokat várni a rajongóknak, ugyanis a The Hollywood Reporter lehozta a hírt, miszerint Jeffrey Dean Morgan (The Good Wife, Supernatural, Watchmen) csatlakozott a sorozathoz, méghozzá a híres főgonosz szerepére. A színész a 6. etap fináléjában fog először bemutatkozni, majd válik a 7. évad egyik főszereplőjévé. A hír beszámol arról is, hogy Morgan mellett olyan másik színészek is pályáztak a szerepre, mint Timothy Olyphant (Justified), Matt Dillon (Wayward Pines) vagy Garret Dillahunt (Nem vénnek való vidék). Még nem tudni, hogy melyik karakterek élik túl a jelenleg is képernyőn levő 6. szezont, de egy biztos: akik megélik a 7. etapot, nem sok örömben lesz majd részük, ugyanis Negan képében érkezik a sorozat eddigi legbrutálisabb és legfélelmetesebb ellenfele. A The Walking Dead 7. szezonjának premierje 2016. októberében várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.