Hirdetés

Jeffrey Dean Morgan megnézne egy Negan előzmény epizódot

|

Egy teljes The Walking Dead epizód Negannek szentelve? Jöhet!

Hirdetés

A The Walking Dead hamarosan visszatér a TV képernyőkre és most a széria aktuális gazfickóját, a Negant alakító Jeffrey Dean Morgan elárulta, hogy szívesen látná karaktere eredetsztoriját megelevenedni a sorozatban. Robert Kirkmanék egy különálló képregényben, ami a "Here's Negan" címet viseli már megismertették az olvasókkal a karakter történetét, amit biztos sokan szeretnének látni az élőszereplős változatban is.

Hirdetés

A színész az Entertainment Weeklynek adott interjút, akiknek beszélt a színészi játékáról és persze a szóban forgó eredettörténetről is:

"Óvatosnak kell lennem, mert az írók remekül elszórakoznak Negan dialógusaival, de figyelnem kell arra hogyan adom elő. Hagynom kell helyet a találgatásra, mert mindenki azt szeretné, ha egy szemét gazfickó lennék, de nem csak ezt akarom kihozni belőle. Több van benne ennél és idén én és [Scott M.] Gimple igyekszünk kihozni belőle azt, ami meglapul alatta.

És tudjátok abban reménykedem, hogy egy napon elkészíthethetünk egy epizódot Negan háttértörténetéről, mert az egy csodálatos sztori. Nem tudom, hogy sor kerül-e erre idén, de bőven fogjuk őt látni és hallani a nagy száját. Szóval megnyitja majd magát kissé a nézők felé, ami remek lesz. Egészen elképesztő. De persze továbbra is egy kib---ott nagy seggfej marad!"

A Negan eredetéről szóló képregényt semmiképpen sem szeretném elspoilerezni, ezért csak röviden annyit mondok róla, hogy a zombiapokalipszis elején játszódik és bemutatja, hogy mi mindenen ment keresztül Negan mielőtt megalapította volna a Megmentőket (Saviors).

A The Walking Dead 8. évada 2017. október 22-én debütál az AMC-n, Magyarországon pedig már másnap, 23-án hétfőn látható lesz a FOX csatornán. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.