Hirdetés

Kezd körvonalazódni, valójában miről is szól majd a Soldado

|

Újabb apróságokat derültek ki a Soldado történetéről, ezúttal Jeffrey Donovan jóvoltából. A színész lelkesen körvonalazta, hogy miként is áll majd össze a nagy sikerű Sicario folytatása.

Hirdetés

Mindenkit meglepett, aki látta a Sicario - A bérgyilkos-t, amikor kiderült, hogy a film folytatást fog kapni, ráadásul a közeljövőben. Mivel a film egy tökéletes kerek egészt alkotott önmagában, ezért első gondolatra egy teljesen felesleges stúdió által erőltetett terméket képzelünk el, amit a Sicario sikerein felbuzdulva indítottak gyártásba. Az elmúlt pár hónapban keményen folytak a film munkálatai és szinte semmilyen információt nem tudtunk meg, kivéve azt, amit Taylor Sheridan forgatókönyvíró elárult számunkra korábban. Most újabb információ morzsákra tettünk szert, méghozzá a film egyik színésze, Jeffrey Donovan jóvoltából, aki igencsak lelkesen osztott meg néhány apróságot a Soldadóról, ami arra utal, hogy egy nagyon is ígéretes filmre számíthatunk, amely úgy tűnik képes lesz az előd nyomdokaiba érni.

Hirdetés

Donovan szavahihetőségét az erősíti, hogy őt már az előző filmben is láthattuk egy mellékszerep erejéig. Elmondása szerint, most a spanyolul katonát jelentő Soldadóban sokkal nagyobb szerep jut majd neki a cselekményben, amely egy háború kirobbantásáról szól majd Mexikóban. A Soldado Josh Brolin, Benicio Del Toro és Donovan hármasára fókuszál majd, akik Mexikóba utazva azon dolgoznak, hogy háborút robbantsanak ki két rivális kartell között. Így már érthető a címválasztás.

De nem csak emiatt érthető miért emellett a cím mellett döntött Sheridan, amikor megírta a forgatókönyvet. Erre Donovan adta meg a választ, amely igencsak más fénybe helyezi a filmet:

[A Soldado] inkább egy spin-off. Ez nem egy folytatás vagy egy előzményfilm. Inkább csak egy újabb vizsgálat a témában. Ezúttal női helyett férfi szemszögből és nagyon király.

Azt, hogy ez az újabb vizsgálat mennyiben lesz képes újat mutatni a Sicario szemszögéhez képest, egyelőre még vitatható, de azt tudjuk, hogy a filmek által boncolgatott problémakör egy nagyon széles spektrumon mozgó és jóval rétegeltebb dolog, úgyhogy bizonyára nem volt alapanyag hiányban Sheridan, amikor előállt a spin-off ötletével. Azt is megkísérelném, hogy régebb óta a fiókjában csücsült a forgatókönyv váza. A Soldado az olasz Stefano Sollima rendezésében valamikor jövőre kerül majd a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.