Hirdetés

Jeffrey Wright dicsérte Robert Pattinson Batmanként nyújtott alakítását

|

Gordon felügyelő megmondta a tutit.

Hirdetés

A Matt Reeves által írt és rendezett The Batman körül a tavalyi DC Fandome-on bemutatott első kedvcsináló óta hatalmas hype körvonalazódik, amit csak tovább tüzelnek az Andy Serkiséhez hasonló nyilatkozatok is, melyek egy fantasztikus Batman mozi ígéretét vetítik előre. Ennek fényében nem meglepő, hogy a Gordon felügyelőt alakító Jeffrey Wright az Entertainment Tonightnak adott friss interjújában szintén csak szuperlatívuszokban tudott beszélni a filmről.

Hirdetés

Wright kiemelte, hogy a címszereplőt játszó Robert Pattinson alakítása - ahogy ő fogalmazott . mennyire "badass" volt.  

"Robert teszi a dolgát, miközben Matt Reeves víziójában dolgozunk, szóval tudod, Robert teszi, amit Robert tenni szokott, és azt hiszem, hogy ez a végeredmény tekintetében elképesztően badass lesz."

Wright arról is ejtett néhány szót, hogy a kettejük közös játéka milyen kihatással volt a másikra, miközben igyekeztek kialakítani a denevérember és Gordon közti dinamikát. 

"Imádtam az alakítását, imádtam ahogy magáévá teszi a szerepet és az energiáját, miként ezt képes volt nagyon különböző szinteken behozni a történetbe, amivel aztán mindketten tudtunk dolgozni."

Az október 16-án megrendezésre kerülő idei DC FanDome-on pedig valószínűleg még több a The Batmannel kapcsolatos részletre fog fény derülni, ugyanis az eseményen a friss előzetes leleplezése mellett a film főbb szereplői is jelen lesznek, akik valószínűleg ezúttal is megosztanak majd velünk néhány vadonatúj részletet a 2022 márciusában érkező filmből.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.




Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.