Hirdetés

Jégkorszak 4 - Karakterposzterek

|

Idén negyedszerre térnek vissza őskori barátaink, akik már átéltek jegesedést, olvadást és még a dinókkal is meggyűlt a bajuk. Vajon milyen meglepetéseket rejtegetnek még a készítők?

Hirdetés

Manny, Diego és Sid eddigi legnagyobb kalandjukban vesznek részt – az egész Föld sorsát meghatározza az a kataklizma, amelyet mi csak a kontinensek vándorlásaként ismerünk. A túlélő állatok nem tudnak mit tenni, egy jéghegyet csípnek el, és azon menekülnek,míg tudnak, s utuk közben rengeteg kalandba bonyolódnak, ráadásul Motkánynak is meg kell harcolnia a makkjáért, olyan helyeket bejárva érte, ahol mókus még nem járt. A Jégkorszak 4 - Vándorló kontinens 2012. július 12-én kerül kiadásra itthon a megszokott szinkronhangokkal, a továbbiakban pedig négy karakterposzterrel találkozhattok rajta a már ismert és néhány új karakterrel is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.