Hirdetés

Jégkorszak 4 - Promó kép

|

Megérkezett a legelső hivatalos promóciós kép a DreamWorks tájékáról, amelyen a Jégkorszak 4 - Vándorló kontinens főbb animációs szereplői láthatóak egy helyen.

Hirdetés

A képre kattintva teljes méretben is megtekintheted!

A megszokott és megkedvelt trió (Manny, Diego és Sid), valamint az egész Föld sorsát meghatározza az a kataklizma, amelyet mi csak a kontinensek vándorlásaként ismerünk. A túlélő állatok nem tudnak mit tenni, egy jéghegyet csípnek el és azon menekülnek,míg tudnak, s utuk közben rengeteg kalandba bonyolódnak, ráadásul Motkánynak is meg kell harcolnia a makkjáért olyan helyeket bejárva érte, ahol mókus még nem járt. A Jégkorszak 4 - Vándorló kontinens 2012. július 12-én kerül a hazai mozik palettájára Steve Martino (Horton) és Mike Thurmeier (Jégkorszak 3) elgondolásában, ami pedig a szinkront illeti, Ray Romano, Queen Latifah, Denis Leary, John Leguizamo, Josh Peck, Jennifer Lopez, Seann William Scott, Alan Tudyk, Aziz Ansari és Nick Frost szolgáltatja fülünknek a hallanivalót.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.