Hirdetés

Jégvarázs 2 - Infók a folytatásról

|

Hirdetés

Ki gondolta volna, mikor a Disney 2013-ban bemutatta a Jégvarázst, az rekordot rekordra fog halmozni, minden idők legnagyobb bevételű animációs filmje lesz (1 milliárd 274 millió dolláros bevétel)? Valószínűleg senki, de így lett, elvarázsolta az egész világot a maga bájával és remek karaktereivel, úgy mint Anna, Elsa vagy a közkedvelt hóember, Olaf. A rajongók azóta újra láthatták kedvenceiket a Jégvarázs – Parti láz című rövidfilmben, amit idén láthattunk a Hamupipőke (Cinderella) film előtt, és ekkor jelentette be a Disney az animációs sikerük folytatását is. Erről sikerült nemrég a ComingSoon.net-nek pár mondat erejéig faggatni Josh Gadet, aki ezt nyilatkozta:

 A folytatás már megerősítést nyert és tudom, hogy jelenleg is aktívan készülnek vele, de maga a film még odébb van. A kreatív csapatnak sok idő kell, hogy megfelelően jó és érdekes történetet alkossanak. Viszont szerintem jó munkát végeznek, ugyanis minél többet hallok róla, annál izgatottabb leszek. Úgy érzem, csodálatos lesz.
A Jégvarázs 2 jelenleg fejlesztési fázisban van. Ti várjátok a folytatást?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.