Hirdetés

Jekyll és Hyde - Ők lesznek a sorozat magyar hangjai

|

Hirdetés

A FilmBox Premium műsorán május 17-én egy újabb premier széria veszi majd kezdetét, méghozzá egy nem is akármilyen köntösbe bújtatott klasszikus történet formájában. A Jekyll és Hyde című brit, tíz epizódból álló sorozat ugyanis a szerintem sokak által ismert sztori akár folytatásának is nevezhető, hiszen most nem Dr. Henry Jekyll, hanem az ő unokája áll majd a középpontban. A csavar pedig az, hogy az új főszereplő ugyanazzal a problémával kell, hogy megküzdjön, amivel felmenője is harcot vívott.

jekylleshydeszinkron2
A Jekyll és Hyde címszereplőjét a Da Vinci démonaiból ismert Tom Bateman alakítja. Robert Jekyll - nagyapjához hasonlóan - az orvosi pályára lépett, és azon fáradozik, hogy felfedezze valódi énjét, megismerje családja történetét és megfejtse az őt sújtó átok mivoltát. Az ifjabb Jekyll ugyanis minden olyan pillanatban Hyde-dá változik, amikor extrém düh vagy stressz éri, illetve ha saját vagy mások élete veszélybe kerül. Míg Jekyll egy érzékeny, naiv fiatalember, addig Hyde pont az ellenkezője; egy átütő erővel és gyorsasággal rendelkező hős, aki minden kockázatot vállal, magabiztos és sebezhetetlen. A sorozat színészei között a főszereplőn felül többek között megtaláljuk Richard E. Grant-et (Downton Abbey) és Donald Sumptert (Trónok harca) is. Tom Bateman (Jekyll) - Horváth Illés Donald Sumpter (Garson) - Barbinek Péter Enzo Cilenti (Dance) - Holl Nándor Stephanie Hyam (Lily) - Sallai Nóra Richard E. Grant (Bulstrode) - Lux Ádám Szinkronrendező: Sárközi Anita Stúdió: LaborFilm
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.