Hirdetés

Új utak nyílnak a Marvel Filmes Univerzuma előtt a Bosszúállók 3-4 után?

|

Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke nyilatkozott a Galaxis Őrzői 2 premierje alkalmával arról, hogy a hátralévő két Bosszúállók film után merőben átalakulhat a Marvel Filmes Univerzum a folytatásra.

Hirdetés

Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke, és kvázi a filmes univerzum atyaúristene, a Galaxis Őrzői 2 premierje kapcsán került ismét a mikrofon elé, és gondoskodott róla, hogy ismét legyen min csámcsognia a rajongóknak. A harmadik és negyedik Bosszúállók film egyre közeledő megjelenésével kapcsolatban természetesen egyre többeket érdekel, hogy mi lesz a Phase 3 lezárását követően a filmes univerzummal. A dolog pikantériája, hogy nemcsak a történet, hanem a valós világunk pénzügyi tényezői is befolyásolni fogják a folytatást, tekintve, hogy több színésznek is le fog járni a meghatározott számú filmre szóló kontraktusa. Feige őszintén válaszolt az ezt firtató kérdésre.

Hirdetés

"Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen idáig a szerződések lejárása nem igazán szólt bele a munkánkba. A színészeink mind elkötelezték magukat a szerződéseikben álló meghatározott számú filmekre. Aztán jöttek új ötletek és új irányok, mint a Polgárháború, ami pont úgy sült el, ahogy szerettük volna. Ennek köszönhetően szerencsére sikerült új szerződéseket is kötni. Vagy ott van a Pókember: Hazatérés, melynek stábja teljesen odavan azért az irányvonalért és sztoriért, amit el akarunk mondani a közönségnek. Lényegében most úgy állunk, hogy attól függ minden, hogy hova akarjuk tovább vinni ezt a szerteágazó történetet. Annyi bizonyos, hogy mire elérjük a Végtelen háborút, illetve annak folytatását, az egyfajta lezárása lesz annak 22 filmnek, mely az első három fázisát alkotta a Marvel Filmes Univerzumának. Ami az után fog történni, az valami teljesen más lesz. Még azt sem tudom rá bátran mondani, hogy Phase 4-ről fogunk beszélni, mert lehet, hogy valami egészen új lesz."

Arra számítani lehet, hogy a következő két Bosszúállók filmben eddig sérthetetlennek hitt karakterek is elhullhatnak. Ott van a lejáró szerződésű Robert Downey Jr. (Tony Stark, a Vasember), Chris Evans (Amerika Kapitány) vagy Chris Hemsworth (Thor), akik nagy eséllyel találhatják magukat az elhunyt karakterek listáján. Ugyanakkor Feige hozzátette, hogy jelenleg még nincs annyira előtérben a Phase 4, hogy bármi konkrétummal szolgáljon.

"A Pókember: Hazatérés 2 dátumán kívül - ami természetesen nem az igazi cím lesz, de most maradjunk meg ennél - egyelőre nem kezdtük el aktívan megtárgyalni, hogy mi is fog történni a cím nélküli Bosszúállók 4 után. Pókembert a Sonyval kötött alku értelmében így tudtuk beilleszteni a Bosszúállók világába, hogy máris belőttünk neki egy időpontot. Aztán ott lesz még valamikor James Gunn harmadik Galaxis Őrzői filmje. De pillanatnyilag a Marvel Studios a következő nyolc filmre koncentrál. Van már ötletünk arra, hogy hogyan nézzen ki a Filmes Univerzumunk a Bosszúállók 4 után, és annyit elárulhatok, hogy nagyon-nagyon más lesz az eddigiekhez képest."

Az említett nyolc film a következő: Galaxis Őrzői 2, Pókember: Hazatérés, Thor: Ragnarok (ezek mind 2017-ben debütálnak), Fekete Párduc, Bosszúállók: Végtelen háború, Hangya és Darázs (2018-as premierek), Marvel Kapitány, illetve a végleges cím nélkül árválkodó Bosszúállók 4 (2019-ben érkeznek a mozikba). Ahogy azt Feige is említi, egy második Pókember filmre is biztosan benevezett már a Marvel, valamint Doctor Strange második egészestés kalandjára is lehet számítani 2019 után. Ezen kívül azonban egyelőre tényleg talány, hogy milyen hősökből és hősnőkből fog felépülni, vagy netalántán újraépülni a Marvel Filmes Univerzuma. De talán nem is baj, hogy végre igazán izgulhatunk kedvenc szuperhőseinkért és milliárdos playboyainkért. Ti hogyan képzelitek el a Bosszúállók utáni folytatást?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.