Hirdetés

Jennifer Gray visszatér a Dirty Dancing folytatásában

|

Részleteket még nem tudni, de a stúdió megtette a hivatalos bejelentést.

Hirdetés

Harmincöt évvel az eredeti után a Dirty Dancing hivatalosan is megkapja a folytatást Jennifer Gray visszatérésével. A filmről először 2020 augusztusában lehetett hallani, de most a CinemaConon tartott paneljükön a Lionsgate hivatalosan is megerősítette, hogy érkezik a film.

"Jennifer Gray a következő fejezetben visszatér Kellerman's-hez" - jelentette be a stúdió, de egyéb részletekre és Gray szerepére nem tértek ki. (A Kellerman's az üdülőhely neve, ahol az első film játszódik.)

Hirdetés

Az eredeti, 1987-es klasszikusban Grey Frances "Baby" Housemant alakította, egy fiatal nőt, aki a családjával nyaral, és beleszeret Johnny Castle (Patrick Swayze) táncoktatóba. A Dirty Dancing tele van ikonikus pillanatokkal, amelyekről rögtön mindenki beazonosítja a filmet. Annyi biztos, hogy nagy fába vágta a stúdió a fejszéjét, ha meg akar felelni a korábbi résznek és a nézők elvárásainak.

Szerintetek van létjogosultsága a folytatásnak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.