Hirdetés

Jennifer Lawrence a világ legjobban fizetett színésznője

|

Hirdetés

Nem olyan régen már láthattuk a legjobban fizetett férfiak listáját,  és most a Forbes összeállította ugyanezt női verzióban, ám ezúttal nem 34, hanem 18 versenyzőt szemlélhetünk meg. A toplista tetején Jennifer Lawrence végzett 52 millió dollárral, aki tavaly még csak a második helyen állt. Most 1 millió dollárral lépte túl az akkori nyertest, Sandra Bullockot, aki idén csak 8 milliót söpört be, és így csak a 15. helyre volt jó. Scarlett Johansson lett az idei második 35.5 millióval, a dobogó harmadik fokára pedig Melissa McCarthy állhatott fel 23 millióval.  Két újoncot is köszönthetünk a listán, mégpedig a kínai Binbing Fan-t, és Amanda Seyfriedet, ám utóbbinak nem sikerült a legjobb 10 között végeznie. Érdemes összehasonlítani a férfiak sorával, ugyanis ez esetben nem beszélhetünk olyan nemzetközi diverzitásról, mint az urak esetében, és nagy különbség van az összegek nagyságában is. Íme a legjobban fizetett tíz:

  1. Jennifer Lawrence: $52 millió
  2. Scarlett Johansson: $35,5 millió
  3. Melissa McCarthy: $23 millió
  4. Bingbing Fan: $21 millió
  5. Jennifer Aniston: $16,5 millió
  6. Julia Roberts: $16 millió
  7. Angelina Jolie: $15 millió
  8. Reese Witherspoon: $15 millió
  9. Anne Hathaway: $12 millió
  10. Kristen Stewart: $12 millió
A teljes listát ITT nézhetitek meg.  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.