Hirdetés

Quentin Tarantino óriási Jennifer Lawrence rajongó

|

Hirdetés

Tegnap hajnalban volt az Aljas nyolcas vörös szőnyeges premierje és vészesen közeleg a januári világpremier is, ami azt jelenti, hogy Quentin Tarantino előlép odújából és a lehető legtöbb médiumon keresztül népszerűsíteni kezdi legújabb filmjét. Főképp most, a rendező legutóbbi kijelentése miatt az amerikai rendőrök többsége bojkottálni fogja a filmet. De nem csak ellenkampányt folytat, ugyanis azért is kampányol, hogy visszahozza az igazi old school mozizás érzetét. Ezt a népszerűsítő kampányt az Aljas nyolcassal kezdi meg, amely egy közel 50 éve nem alkalmazott forgatási technológiát emel be újra a mozizásba. Ennek céljából egy különleges, 70mm-es vetítésekből álló roadshow útitervet dolgozott ki, amely Európa néhány nagyobb városát is érinti majd. Legutóbbi ilyen beszélgetése közben az Entertainment Weekly-nek elárulta, hogy az Aljas nyolcas egyetlen női főszerepére eredetileg egészen mást szemelt ki magának. Első választása Daisy Domergue szerepére az Éhezők viadala filmsorozat sztárja, Jennifer Lawrence lett volna, ám a színésznő szűkös időbeosztása miatt végül Jennifer Jason Leigh-re esett a választása.

Óriási Jennifer Lawrence rajongó vagyok. Éreztem, hogy jó munkát végezne a szerepben, szóval elkezdtünk beszélgetni róla. Szerintem csak udvariasságból tette. Éppen a Joy-t forgatta és még akkoriban népszerűsítenie is kellett az egyik Éhezők viadalát. Ki*ttul nem volt rá esély, hogy összejöjjön.
[caption id="attachment_75159" align="aligncenter" width="620"]
Jennifer Jason Leigh az Aljas nyolcas egyik jelenetében.
Jennifer Jason Leigh az Aljas nyolcas egyik jelenetében.[/caption] De Tarantino végül nagyon örült, hogy nem Jennifer Lawrence vagy más fiatal színésznő lett a végső választása Daisy Domergue szerepére.
Örülök, hogy végül nem fiatal színésznőt választottam a szerepre. Szerintem nagyon jól döntöttem a karakterek korát illetően.
Quentin Tarantino nyolcadik filmje, az Aljas nyolcas 2016. január 7-én érkezik a magyar mozikba. https://www.youtube.com/watch?v=R8lePzE9uwA
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.