Hirdetés

Jennifer Lawrence miatt forog később az új X-Men-film

|

A Mistique-et alakító Jennifer Lawrence legutóbbi sikere (Az éhezők viadala) óta felkapott színész lett, a Fox és a Lionsgate stúdió össze is kapott rajta. Az utóbbi nyert, az X-Men: Az elsők folytatása csak januárban forog.

Hirdetés

Biztosan jól érzi magát Jennifer Lawrence a bőrében: filmstúdiók harcolnak egymással azért, hogy a saját filmjükben szerepeljen hamarabb a színésznő. A nézeteltéréseket sikerült kiküszöbölni, a Fox és a Lionsgate megegyezett. Az éhezők viadala folytatását, a Catching Fire-t (Futótűz) idén augusztusban vagy szeptemberben kezdi el forgatni a Lionsgate, míg az X-Men: Az elsők következő részét a Fox januárra tűzi ki. A szuperhőscsapatban újra láthatjuk majd Michael Fassbendert és James McAvoy-t, és a rendezői székben is az első filmet dirigáló Matthew Vaughn fog ülni. A Catching Fire-nek ezzel szemben még nincs rendezője, Gary Ross (Az éhezők viadala) visszatérése egyelőre kérdéses. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.