Hirdetés

Jennifer Lawrence vígjátékot rendez

|

Hirdetés

Most, hogy Az éhezők viadala a végéhez ért, Jennifer Lawrence új kihívások után nézett. Az Oscar-díjas színésznő ezúttal a kamera másik oldalán szeretné kipróbálni magát, és hamarosan rendezőként debütálhat. Jennifer az Entertainment Weekly-nek azt nyilatkozta, hogy azóta szeretne rendezni, amióta színészkedni is - csak eddig nem nagyon beszélt erről.

"Tizenhat éves korom óta szerettem volna rendezni, és mindig is úgy gondoltam, hogy lépéseket kellene tennem az ügy érdekében. Ha korábban próbálkoztam volna ezzel, valószínűleg nem állam volna készen a feladatra. Most már készen állok."
Jennifer aláírta a szerződést a "Project Delirium" című film rendezésre, amely egy hatvanas évekbeli cikken alapszik a mentális hadviselésről. Bár a színésznő szerint a Project Delirium is egy vicces film lesz, a tervei között egyéb újdonságok is szerepelnek a műfajon belül: jelenleg Amy Schumerrel közösen írnak egy forgatókönyvet.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.