Hirdetés

Jeremy Irons és Brendan Gleeson az Assassins Creedben

|

Hirdetés

A Deadline szerint két fantasztikus színész csatlakozik Michael Fassbender és Marion Cotillard mellé az Assassins Creed filmbe, név szerint Jeremy Irons és Brendan Gleeson. Arról is értesültünk, hogy mindketten apákat fognak alakítani. Irons Cotillardé, Gleeson pedig Fassbenderé lesz. Felmerültek olyan pletykák, hogy a film éppen a Time Out of Mind név alatt forog. Az még kérdéses, hogy ez csak egy kódnév, vagy egyfajta alcímnek tudható be, de az biztos, hogy ez felfedné azt a két idősíkú szerkezetet, ami a játékra is jellemző volt. Egy forradalmi technikai újításnak köszönhetően Callum Lynch (Michael Fassbender) különös felfedezést tesz a génjeit illetően, aminek segítségével átélheti egyik őse, Aguilar kalandjait a 15. századi Spanyolországban. Callum rájön, hogy egy olyan ember leszármazottja, aki egy rejtélyes titkos társaság, az Assassinok tagja volt. Ők különleges fizikai és szellemi képességeiket bevetve küzdenek a nagy hatalommal rendelkező templomosok ellen, és ez a küzdelem a mai napig tart. A filmet Justin Kurzel rendezi, aki ugyanezzel a két főszereplővel készítette el nemrég a Macbeth-et is. Az Assassins Creed-et 2016 decemberében láthatjuk majd a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.