Hirdetés

Jeremy Irons szerint a Batman Superman ellen megérdemelte a negatív kritikákat

|

Az Alfredot alakító Jeremy Irons sincs túl jó véleménnyel a Batman Superman ellenről.

Hirdetés

A filmiparban dolgozóktól manapság ritkán hallunk őszinte, elfogulatlan véleményeket. Persze bizonyos szempontból ez érthető, hiszen rosszat mondani egy filmről (pláne a sajátodról), azzal járhat, hogy a jövőben nem keresnek meg az állásajánlattal. Azt se felejtsük el, hogy ezek az emberek mindenkinél jobban tudják, hogy még egy gyengébb film mögött is iszonyatosan sok munka van. Így kicsit meglepődve fogadjuk a hírt, miszerint Bruce Wayne legújabb inasa, Jeremy Irons nyíltan ismerte el a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala hibáit.

Hirdetés

A Daily Mailnek adott interjúja során a színész elárulta, hogy szerinte indokoltan kapott felemás értékeléseket Zack Snyder legújabb szuperhős zúzdája.

"Teljesen megérdemelte. Még így is 800 millió dollárt hozott, szóval nem nagyon számított a rugdalózás, de túlságosan tele volt tömve... zavaros volt. Azt hiszem a következő világosabb lesz. A forgatókönyv mindenképpen kisebb, és sokkal lineárisabb."

A "következőt", azaz az Igazság Ligáját szintén Snyder rendezi, ám ezúttal a Warner Bros. jobban figyel rá, mint valaha. A stúdió több bábut is mozgatott a vezető szerepekben, köztük Ben Afflecket tették meg a film egyik vezető producerének, de már egy, a DC filmekre specializálódó divíziót is létrehoztak, Geoff Johnsal az élen.

Jeremy Irons újra Alfred szerepébe fog lépni a jövőre érkező folytatásban, amiben csatlakozni fog még hozzá Henry Cavill, Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller és Ray Fisher.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.