Hirdetés

Jeremy Renner mindkét karját eltörte a Bosszúállók: Végtelen háború forgatása során

|

A Sólyomszemet alakító színész csúnyán megsérült forgatás közben.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végtelen háború munkálatai egy darabig biztosan Sólyomszem nélkül folytatódnak, ugyanis a karaktert alakító Jeremy Renner mindkét karja megsérült egy mutatvány felvétele során. A balesetre akkor derült fény, amikor a színész begipszelt jobb könyékkel és sínbe tett bal csuklóval érkezett meg legújabb filmje a Wind River promózására.

Hirdetés

Renner tehát jól van és elmondása szerint ez is része a munkának, de persze a mindennapi életére is kihat egy ilyen sérülés. Íjakat biztosan nem fog húzgálni egy ideig, de már a következő filmjén dolgozik, ami szerencsére kevésbé veszi igénybe őt fizikálisan:

"Most olyasmin dolgozok, ami nem igényel sok mutatványt. Ez nem egy akciófilm, hanem egy vígjáték. Csupán néhány olyan jelenet van, ahol meg kell erőltetnem magam. De nem kell összevernem egy csomó fickót vagy valami hasonló őrültséget csinálnom. [A sérülés] Nem fogja befolyásolni a munkámat... Viszont azt befolyásolja, hogy hogyan öltözködök fel reggel. Nem tudom bekötni a cipőfűzőmet, de minden mással jól elboldogulok."

Nem ez az első komolyabb sérülés egy Marvel film forgatása során. A Vasember 3 készítésekor Robert Downey Jr. törte el a bokáját, ami miatt csúsztak a munkálatok. Abban kételkedünk, hogy Renner sérülése miatt lelassulna a grandiózusnak ígérkező Végtelen háború gyártása, de valószínűleg lesz mit bepótolnia a színésznek az utóforgatások során.

A Bosszúállók: Végtelen háború 2018. május 4-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.