Hirdetés

Jeremy Renner közös Bourne filmet szeretne

|

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy Matt Damon vissza fog térni, mint Jason Bourne, akárcsak kedvenc rendezője Paul Greengras. Pedig az eredeti terv az volt, hogy Jeremy Renner teljesen átveszi a szériát Aaron Cross szerepében, de Damon nehezen tud megválni a szereptől, de a pénz Greengrass miatt szívesen visszatér, így előbb az ő sztorija roboghat tovább. Ugyan A Bourne hagyaték nem teljesített rosszul, de az eredeti trilógiát meg sem közelítette. Jeremy Renner a Mission: Impossible - Titkos nemzet promociós túráján elmondta, hogy nagyon szívesen csinálna egy Bourne crossover filmet. Remek lehetőség rejlik benne és nagyon szeretne Matt Damonnal együtt (vagy ellene) dolgozni. Ha stúdió valaha is felajánlaná a lehetőséget nem is gondolkozna:

Igen, azonnal belemennék. Imádom a világot. Imádom a karaktert. Ha meg akarják csinálni, én benne vagyok. Az én irányomból nem lenne nemleges válasz.
Nehéz elképzelni, hogy a stúdió nem élne szintén szívesen a lehetőséggel, de soha nem lehet tudni. Bár a fő producer Frank Marshall egyszer már tisztázta, hogy Jason Bourne és Aaron Cross ugyanabban a világban léteznek, de soha nem fognak találkozni, szeretnék szétválasztva tartani őket. Damon visszatérése pedig nem azt jelent, hogy Renner karakterével nem foglalkoznak többet, ahhoz túl sok munka van benne. Mindenesetre még nem jelentették ki egyszer sem, hogy nem lehetne rá lehetőség, illetve Damon még nem nyilatkozott ez ügyben, és nyilván neki is nagy szerepe lenne a döntésben. Mit gondoltok, jó ötlet lenne egy közös film, akár szövetségesként vagy esetleg ellenségekként?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.