Hirdetés

Jerry Bruckheimer ejtett szót a Top Gun és A magányos lovas folytatásokról

|

Jerry Bruckheimer producer egy lehetséges Top Gun folytatásról beszélt valamint az egy hónap múlva debütáló A magányos lovasról is szót ejtett.

Hirdetés

Tony Scott, a Top Gun rendezője halála előtt már dolgozott a Top Gun folytatásán Tom Cruiseal, Jerry Bruckheimer producerrel és Christopher McQuarrie íróval. A Paramount Pictures szívesen elkezdte volna a film forgatását aminek előkészületei jól haladtak, ám miután Scott öngyilkosságot követett el a stúdió rögtön felhagyott a folytatás készítésével, mert nem akartak érzéketlennek látszani. Most szombaton egy konferencián a producer elárulta, hogy még megvalósulhat a film. Ha érdekel, hogyan és, hogy mit mondott Bruckheimer A magányos lovasról kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.