Hirdetés

A producer megvédte Johnny Deppet a sztár különös viselkedése miatt

|

Jerry Bruckheimer kiállt Johnny Depp mellett fura viselkedése miatt, amit a Karib-tenger kalózai 5 forgatásán tanúsított.

Hirdetés

A Disney hamarosan mozikba küldi A Karib-tenger kalózai régóta várt folytatását, amelyből minden idők egyik leghírhedtebb kalózát megformáló Johnny Depp sem hiányozhat. Viszont a hírek szerint nem mindig volt kellemes élmény együtt dolgozni Depp-el az 5. filmen, ugyanis a színész gyakran akadályozta a produkció gördülékenységét gyakori késéseivel, amit a források túlzott alkoholfogyasztással és az ex-feleségével való konfliktusaival magyaráznak. Ezeket a pletykákat nem erősítették meg hivatalosan a producerek, de egy interjúban Jerry Bruckheimer és Sean Bailey nyíltan beszéltek a forgatás nehézségeiről.

Hirdetés

The Hollywood Reporter megjelentetett egy cikket, amelyben hosszasan taglalják annak a peres eljárásnak a folyamatát, ami Depp és korábbi csapata között zajlik, emellett pedig a színész viselkedésére is kétérnek, amit A Karib-tenger kalózai 5 forgatásán tanúsított. A filmet 2015. februárja és júliusa között forgatták Ausztráliában. Ebben az időszakban (meg nem nevezett források szerint) Depp többször is mélyen a pohár fenekére nézett, összeverekedett ex-feleségével, Amber Heard-del, valamint a forgatásról is rendszeresen késett. A stábnak gyakran órákat kellett várnia a színész érkezésére. Amikor minderről kérdezték Jerry Bruckheimer-t, a producer próbáltata átadni azt a médiacirkuszt, ami Depp körül forgott abban az időszakban.

"Meg kell értenetek, hogy micsoda nyomás alatt volt Johnny Ausztráliában. Volt, hogy helikopterek követték egészen hazáig. Annyian voltak a médiától a kapujában, hogy büféskocsik jöttek etetni ezeket az embereket. Annyi kitaláció keringett róla. Például, hogy Johnny összeverekedett valakivel a forgatáson és ezt követően visszarepült az Államokba. Ezt a cikket vele együtt olvastam, amikor a lakókocsijában voltunk."

Nem lehet könnyű, ha valakinek ilyen mélyen a magánéletében turkál a fél világ. Sajnos az sem segített a helyzeten, hogy ezzel nem csak Depp, hanem az egész stáb napjai is megnehezedtek a forgatás alatt. Az egyik stábtag szerint a színész egyáltalán nem korán kelő típus, a dolgok pedig addig fajultak, hogy Depp szállása előtt egy bérelt kocsiban kellett ülnie valakinek, aki azt figyelte, hogy mikor ébred fel a színész.

"Amikor felébredt felkapcsolta a lámpát és ebben a pillanatban máris hívták a producert, aki ezután szólt a rendezőknek (Joachim Ronning és Espen Sandberg): 'Felébredt! Már készülődik!' Még egy speciális kódjuk is volt, valami olyasmi, hogy 'A sas leszállt.' Johnnynak fogalma sem volt róla, hogy ez zajlik a háttérben."

A sztár ivási problémái eljutottak egy olyan pontra, hogy vitába szállt miatta az ex-ügynöke, Tracey Jacobs és  Jerry Bruckheimer, amikor arra vártak, hogy a színész megérkezzen a forgatásra. Maga Bruckheimer cáfolta ezt az összetűzést, de egy stábtag elmesélte hogyan történt, hozzátéve azt is, hogy amikor Depp végre megérkezett a helyszínre már kellemesen telt vele a munka.

"[Jacobs] Odament Jerryhez és azt mondta 'Tenned kell valamit! Te vagy a producer.', mire ő 'Te tegyél valamit. Te vagy az ügynöke.' Mindenki ártatlanul nézte ezt a katasztófát, de mikor Johnny megérkezett a forgatásra már kedves és aranyos volt. Egyensúlyban volt a yin és yangja."

2015. márciusában a forgatás egy időre teljes egészében lállt Johnny Depp váratlan sérülésének köszönhetően. Akkoriban rengeteg olyan cikk jelent meg, amelyek a sérülést az ex-feleségével való viaskodás következményének tulajdonították. Jerry Bruckheimer maga is azt állítja, hogy több verzióját hallotta a történetnek, de ő úgy tudja, hogy Depp ujja egy kocsi ajtó vagy esetleg egy tolóajtó közé szorult be. A forgatást szerencsére csak minimálisan befolyásolta a szerencsétlen baleset. Sean Bailey, a Disney produkciós vezetője szerint Depp mindvégig elkötelezett maradt a szerep és a franchise iránt.

"Kétségkívül voltak napok, amikor a terveinket kihívások nehezítették. De senkinek sem szabad alábecsülnie Johnny szenvedélyét és kötelességtudatát a karakter és a franchise iránt."

Egylőre még nem tudjuk, hogy mennyire befolyásolják ezek a botrányok A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúját, de úgy fest, hogy a színész lassacskán maga mögött hagyja a gondokat. Az Entertainment ügyvédje, Marty Singer állítása szerint soha nem látta még jobb állapotban Depp-et, akivel csupán néhány hete találkozott. Ez mindenképpen jó hír, különösen, hogy május 25-én mozikba kerül a film és a színésznek kötelessége lesz kamerák elé állni a népszerűsítési kampány folyamán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.