Hirdetés

Jesse Eisenberg visszatér az Igazság Ligájában? (SPOILERES)

|

Hirdetés

A Batman Superman ellent számos kritika érte, ezek közül nem kevés külön kiemelte Jesse Eisenberg... hát... mit finomkodjunk ripacskodását, ami bizonyos értelemben persze üdítő volt a két komor hős csatározásában és morális válságában, de a karakter mégis inkább idegesítette az embert és pofozta volna fel. (Ha mondjuk ez volt a cél, akkor sikerült.)  Ezek után nem csak az a kérdéses, hogy Jesse Eisenberg visszatér-e az Igazság Ligájában, hanem az is, hogy ennek feltétlenül örülünk? Akik látták a filmet, azok tudják, hogy az általa alakított Lex Luthort börtönbe zárták, de az anyahajón történtek az őrületbe taszították az egyébként is labilis idegzetű milliárdost, aki vélhetően Darkseid eljövetelét jósolta meg Batmannek. Ezt már a minap közzé adott kivágott jelenet részlete is alátámasztani látszik, amelyet vélhetően a rendezői változatban teljes formájában láthatunk majd. Eisenberget a Business Insider munkatársa kapta el pár szóra, mely szerint számíthatunk-e Lex Luthorra a későbbiekben. A színész azonban nem tudja.

Nem tudom, hogy tervezik merre megy tovább a karakterem. Csak azt remélem, hogy lesz másik lehetőségem együtt dolgozni ezekkel a csodálatos emberekkel és eljátszani ezt az érdekes karaktert.
Eisenberg emellett mesélt még a Lex Luthorban rejlő temérdek lehetőségről és, hogy miért is élvezet eljátszani egy ilyen figurát.
Van egy nyilvános személyisége, amelyik elbűvölő és barátságos, ugyanakkor van egy mélyen zavarodott privát énje, ami érdekessé teszi, hogy merre tart a továbbiakban.
Mondjuk az egy kicsit elgondolkodtató, hogy az Igazság Ligája forgatása heteken belül elkezdődik, de a főbb szereplőkön kívül a többiekről nem tudunk semmit. Ti szívesen látnátok ismét Eisenberget Lex Luthorként az Igazság Ligájában? a; Igen. Olyan, jó volt látni, ahogy keverte a matériát. b; Maradjon a sitten az idők végezetéig, hogy többet egy filmbe se tűnjön fel. c; Jelölje már be végre a volt csaját a Facebookon! Attól zakkant meg. d; Valar Morghulis.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.