Hirdetés

Jesse Pinkman feltűnhet a Better Call Saul 2. évadában?

|

Hirdetés

Amióta kiderült, hogy Better Call Saul címen spin-off sorozatot kap a Breaking Bad, azóta csak egyetlen egy kérdés foglalkoztatja a sorozat rajongóit, mégpedig az, hogy feltűnik-e majd Walt és Jesse a sorozat folyamán. Az első évad kizárólag Saul Goodman karakterére fókuszált, ahogyan számítani is lehetett erre, mégis a karizmatikus, ravasz ügyvéd karrierjének nem túl fényes és zökkenőmentes kezdete is pont elég maradandó pillanatot hozott a rajongók számára. A nagy sikert arató első évad után nem is volt kérdéses, hogy többet láthatunk a simlis ügyvédből, a sorozat második évada két hete vette kezdetét, egyelőre semmilyen előjelét nem láthattuk Jesse és Walt érkezésének, ám ez úgy tűnik a közeljövőben megváltozhat. A Breaking Bad-ben Jesse Pinkmant alakító Aaron Paul egy Reddites kérdezz-felelek során kapta meg a kérdést, amit valószínűleg már számtalanszor feltettek neki: Pinkman vissza fog térni? A színész viszont terelés helyett egészen érdekes választ adott a millió dolláros kérdésre:

Igen, persze! Óriási rajongója vagyok a Better Call Saul-nak és természetesen az egész stábnak, akik mögötte állnak. Ki tudja? Talán már fel is vettük jeleneteim? Lehet ebben az évadban? Nem tudom. Vagyis tudom, de nektek várnotok kell és meglátjátok. Én teljesen nyitott vagyok a dologra és persze már tárgyaltunk is a lehetőségről.
Ez persze egyáltalán nem azt jelenti, hogy biztosan látni fogjuk majd az évad során, de egyelőre ez a legbeszédesebb válasz, amit Aaron Paultól vagy Bryan Cranstontól kaphattunk. Korábban a sorozat készítője, Vince Gilligan korábban azt nyilatkozta, hogy bármikor feltűnhetnek a Breaking Bad szereplői a sorozatban, de csak akkor, ha a történet is úgy kívánja. Mit gondoltok Aaron Paul válaszáról? Szerintetek van esély Jesse Pinkman feltűnésére a Better Call Saul 2. évadában?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.