Hirdetés

Jessica Jones - Képek az első részből

|

Hirdetés

A Daredevil csak a kezdet volt a Netflix és Disney közös projektjében, aminek mellesleg a második évadát már javában forgatják. A következő Jessica Jones lesz, aki elveszíti szuperhős képességeit és kénytelen újra felépíteni az életét, mint egy nyomozó, aki különleges esetekre koncentrál. A sorozat novemberben debütál a Netflixen, és akárcsak Matt Murdock esetében, sokkal inkább a hétköznapibb hősökre fekteti a hangsúlyt. A történet is földhözragadtabb lesz, a karakterek meg emberibbek. Ezért is érkezett, egy kis kedvcsináló gyanánt, a főszereplőkről pár kép az első részből. A címszereplőt Krysten Ritter alakítja, a többiek: Mike Colter (Luke Cage), David Tennant (Kilgrave), Rachael Taylor (Trish Walker) és Carrie-Anne Moss (Harper). A showrunner Melissa Rosenberg lett, aki korábban az Alkonyat filmek írója volt. [gallery ids="67743,67744,67745,67746,67747"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.