Hirdetés

Jézus gyűlöli a zombikat bejelentve!

|

A Skyline főszereplője, Eric Balfour lelkendezve közölte a világ népével, hogy mától kezdve ő foglal helyet a Jesus Hates Zombies rendezői székében és eszeveszett agymenésre számíthatunk!

Hirdetés

Stephen Lindsay hasonló című képregényét fogja tehát vászonra adaptálni Balfour, saját elmondása szerint a forgatókönyv már kész, zseniálisra sikeredett és hamarosan elkezdik a munkálatokat, akkor több részlettel is érkezik a filmmel kapcsolatban. A Jesus Hates Zombies történetében a szokásos zombivírus elterjedését egészen másképpen szeretnék megakadályozni, mint eddig, ugyanis a mennyből érkezik Jézus a földiek segítségére, hogy társakat találva szembe szálljon a zombik hordájával. Mi agyament, ha nem ez? Ha valakit érdekel további concept art és infó, az keresse fel a JesusHatesZombies.com-ot. Jó szórakozást!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.