Hirdetés

Jim Broadbent csatlakozik a Trónok harca 7. évadához

|

A brit legenda egy még nem ismert szerepben fog feltűnni a hetedik évadban.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a nagy westerosi összecsapás nem megy majd végbe még egy brit színészlegenda nélkül, ugyanis Jim Broadbent is csatlakozott a Trónok harca következő évadához, de szerepéről még csak találgatások vannak.

Hirdetés

A veterán nagybritán mögött már olyan filmek állnak, mint Mike Leigh híres drámái (Az élet olyan édes, Tingli-tangli, Vera Drake), a Felhőatlasz, Moulin Rouge!, a Harry Potter és a félvér herceg, valamint az őt Oscarhoz juttató Iris - Egy csodálatos női elme, és még hosszan lehetne sorolni. Legutóbb a Tarzan legendájában láthattuk.

Azt még nem tudjuk róla, hogy pontosan kit fog alakítani a szériában, egyelőre csak teóriák láttak napvilágot: Sokan valamilyen mester szerepet jósolnak neki, és azt, hogy valószínűleg Sam jeleneteiben fog feltűnni a Citadellában. Még az is kérdéses, hogy több epizódban szerepel-e majd, vagy pedig egyepizódos karakterre számítsunk-e tőle.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.