Hirdetés

Jim Carrey a Minden6ó folytatásában

|

A Mr. Popper pingvinjei nem zárult éppen kasszasikerként, Jim Carrey ezért szeretné régi, klasszikus szerepeit újra feleleveníteni a vásznon - beleértve a Minden6ót is.

Hirdetés

A Universal nagyon meg volt elégedve Jim Carrey Minden6ó című filmjével, világszerte 500 milliót hozott a kasszába, de a folytatásból kihagyták Carrey-t és inkább Steve Carell került a középpontba - bukta is lett rendesen. A Variety friss riportja szerint a stúdió megerősítette azt, amit korábban még csak pletykáltak: valódi folytatást kap a Minden6ó, Jim Carrey főszereplésével. Már fel is bérelték Az igenember és a Hot Tub Time Machine íróit, Jarrad Paul-t és Andrew Mogul-t, hogy pofozzanak ki egy tetszetős szkriptet és indulhat a forgatás. Arról egyelőre a fáma sem szól, hogy Morgan Freeman visszatér-e az Isten szerepében, vagy Jennifer Anniston-t láthatjuk-e újra Bruce barátnőjeként, de Jim Carrey jelenléte biztos és csupán ez számít. Premierről és rendezőről továbbra sem esett szó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.