Hirdetés

Jim Carrey lehet a Dr. Seuss életrajzi film főszereplője

|

Újabb legendás karaktert ölthet magára a már így is ezerarcú Jim Carrey: ha igaznak bizonyulnak a pletykák, és minden letisztázódik, akkor ő lehet a Dr. Seuss életrajzi film főszereplője.

Hirdetés

Theodor Seuss Geisel Dr. Seuss írói néven több mint 60 mesekönyvet készített a gyermekek számára, műveiből olyan filmadaptációk születtek, mint a Grincs, a Macska - Le a kalappal, a Horton és a Lorax. Érthető módon Dr. Seuss rendkívül színes és érdekes karakter, ezért egyértelmű, hogy valamilyen úton-módon bemutatják életét, amely meg is történik a tervezés alatt álló Dr. Seuss életrajzi filmben (Untitled Dr. Seuss Project).

Hirdetés

A film főszerepére korábban még Johnny Deppet nézték ki, azonban a The Illuminardi jelentése szerint a Sonicban hamarosan gonoszkodó Jim Carrey lehet végül a befutó, noha ez jelenleg csak pletyka és még rendezőt sem találtak a projekthez (noha 2018-ban még úgy volt, hogy az Egy különc srác feljegyzései és Az igazi csoda filmek rendezője, Stephen Chbosky állhat be a kamerák mögé). Carrey korábban már két alkalommal is szerepelt Seuss-féle adaptációban, hiszen a 2000-ben megjelent, élőszereplős Grincsben ő volt a főszereplő, a 2008-as Horton című animációs filmben pedig a címszereplőt szinkronizálta. 

Korábban úgy volt, hogy a finanszírozásba besegít az Illumination Entertainment is, akik olyan animációs filmeket adtak ki korábban, mint a Gru és a Lorax. Kíváncsian várjuk, hogy végül milyen stábbal fog megvalósulni a Dr. Seuss életrajzi film - már ha megvalósul. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.