Hirdetés

Jim Carrey mégsem lesz benne a Galaxis Őrzőiben

|

Újabb pletykáról derült ki, hogy csupán a szenzáció miatt találták ki, tehát biztosak lehetünk benne, hogy a gumiarcú sztár nem csatlakozott a Galaxis Őrzői csapatához.

Hirdetés

A Latino Review indította el a közelmúltban azt a pletykát, miszerint Jim Carrey aláírhat a Galaxis Őrzői mozira, akkor úgy hittük, hogy ő és Adam Sandler csupán két CGI karakter, Rocket Raccoon és Groot szinkronjait adhatnák. A Geekscape most utolérte Jim Carrey-t és megkérte őt, hogy kommentálja a hírt, mire a színész azt mondta, hogy soha nem hallott még a dologról. Benne van a pakliban, hogy Carrey a szerződése miatt tagadta a dolgokat, de azt hajlamosabbak vagyunk elhinni, hogy pusztán spekuláció volt az egész. Ennek ellenére Rocket Raccoon és Grot hangját továbbra is keresik (ha csak a háttérben meg nem találták), de a stábban eleddig Chris Pratt jelenléte nevezhető biztosnak, aki Peter Quill/Star-Lord szerepére írt alá. A rendezést James Gunn vállalta, a forgatókönyvet Chris McCoy és Nicole Perlman írta (Gunn segédletével), a premier 2014. augusztus elsejére esik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.