Hirdetés

Jim Carrey mesekönyvet írt

|

A nagy komikus, mindenki megnevettetője ezúttal nem komédiázott, sokkal inkább egy tanulságos és kedves mesével kívánja felhívni a gyermekek figyelmét a család fontosságára.

Hirdetés

Amellett, hogy a Kick-Ass 2 forgatásán vett részt, Jim Carrey-nek maradt arra is ideje, hogy befejezze első saját mesekönyvét, amely a How Rolland Rolls címet kapta. A könyv hőse egy kis hullám, aki azon problémázik, mi fog vele történni, ha majd eléri a partot. A történet során azonban rájön, hogy nem kell aggódnia, mert egy nagyobb egész, tudniillik az óceán része. Carrey azt is elárulta irományával kapcsolatban, személyes élményei inspirálták az írásra, és az vele a célja, hogy amikor meséjét a szülők felolvassák gyermekeiknek, mindannyiukban tudatosuljon, hogy összetartoznak, értékesek és fontosak egymás számára. A pontos megjelenés még nem ismert, de reménykedünk benne, hogy hazánkban is megjelenik, mert első hallásra ígéretesnek tűnik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.