Hirdetés

Jim Carrey sorozata a Showtime-on kötött ki

|

Hirdetés

Jim Carrey úgy döntött, hogy a sok színészkedés után belekóstol az executive producerkedésbe is. A vígjátékairól elhíresült színész egy sötét hangulatú vígjáték sorozattal fog jövőre bemutatkozni. Az Im Dying Up Here címmel futó projektet a Showtime fogja vetíteni, és az 1970-es évek standup humoristáinak az életét fogja bemutatni. A sorozat William Knoedelseder azonos nevű regényén alapszik, és mélyen beleássa magát majd a humoristák lelki világába, hogy rávilágítson, mennyire nehéz feladat az emberek megnevettetése, és hogy mindez milyen problémákhoz vezethet. Talán a sorozat segít majd megértetni olyan sajnálatos valós eseteket is a nézőkkel, mint a pont egy éve elhunyt Robin Williams öngyilkosságát. Mi is játszódhat le valójában egy olyan színészben/előadóban, akinek szinte mindig csak a vidám énjét látják mások? Jim Carrey mellett Dave Flebotte (Született feleségek), Michael Aguilar (A tégla) és Christina Wayne (Copper) is produceri teendőket látnak majd el. A pilotot maga Flebotte írta, valamint Jonathan Levine (50/50, Eleven testek) rendezi, az epizódok pedig a Showtime formátumához hűen egyórásak lesznek.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.