Hirdetés

Jim Caviezel megerősítette, hogy készül A passió folytatása

|

A passió: Feltámadás lesz a második rész hivatalos címe.

Hirdetés

A passió a 2004-es megjelenése óta mind a mai napig megosztja a kritikusokat és a nézőket egyaránt. Ha ez volt a célja Mel Gibsonéknak, akkor sikeresen el is érték, ha nem, akkor már más a baj. A passiót (eredeti címén The Passion of the Christ) sokan egy kivételes alkotásnak tartják, ami hűen ábrázolja Jézus Krisztus viszontagságait és persze keresztre feszítését. Mások egy hatalmas pénzhajhászásnak titulálják, egy túltolt és hatásvadász kínzáspornónak, ami nem több egy kiváló maszk- és sminkmunkánál. Akár az egyik oldalnak van igaza, akár a másiknak (akár mindkettőnek?), Mel Gibson és Jim Caviezel bejelentette, hogy készül a folytatás, ami egyenesen a legnagyobb film lesz a világon.

Hirdetés

A Breitbart számolt be arról elsőként, miszerint Caviezel (aki ugye magát Krisztust alakította a filmben) elmondása szerint az Oscar-nyertes Gibson javában a második részen dolgozik. A nyilatkozatból kiderült, hogy a rendező már több verziót is megírt, tökéletesíti a háromnapos feltámadás történetét. A színész bővebben így nyilatkozott:

"Mel Gibson épp most küldte a harmadik forgatókönyvet, a harmadik verziót. Készül a produkció. A passió: Feltámadás lesz a teljes címe. Ez lesz minden idők legnagyobb filmje a világtörténelemben. (…) Ez egyrészről szükségszerű is. Manapság ilyen filmek nem készülhetnének el. Mostanság már csak Marvel-képregényfilmeket készítenek. Csak Supermant látod mindenhol. Jézust nem látod már. Szóval nekem kell eljátszanom a valaha volt legnagyobb szuperhőst."

Azon kívül, hogy Caviezel csaknem minden mondatába bele lehetne kötni, a lényeges kérdés megmarad: valóban kell nekünk egy hasonszőrű folytatás? Gibsonék ismét egy tömény, kétórás kínzáspornóval fognak megörvendeztetni minket? Ti mit gondoltok erről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.