Hirdetés

Jim Caviezel visszatérhet Jézusként a Passió folytatásában

|

Nagy valószínűséggel Jim Caviezel visszatér, pontosabban feltámad Jézus Krisztus szerepében.

Hirdetés

Még mindig homályos egy kicsit, hogy hogyan is fog kinézni Mel Gibson Passió folytatása, de a jelek szerint legalább nem kell új főszereplő után néznie. Jim Caviezel éppen arról tárgyal, hogy visszatérhet-e élete egyik leghíresebb szerepében.

Hirdetés

A Passiót követő második részről még csak nagy vonalakban beszélt a direktor, melyből az derült ki, hogy Jézus feltámadása lesz a középpontban. Maga Caviezel sem eresztette bő lére a a mondandóját róla:

Nincs semmi olyan mondanivalóm a filmről, ami sokkolhatná a közönséget. Minden remek. Kövessék továbbra is figyelemmel. Arról nem nyilatkozhatok, hogy hogyan halad Mel a projekttel, de az biztos, hogy a filmtörténelem egyik legnagyobb alkotása lesz.

Gibson ezúttal biztosra megy, és ugyanazt a Randall Wallace-t fogadta fel társírónak a folytatáshoz, akivel a Rettenthetetlent is együtt alkotta. Ám egyelőre nem tisztázott, hogy Gibson a rendezést is vállalja-e az íráson kívül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.