Hirdetés

Jim Jarmusch zombifilmet forgat Bill Murray-vel

|

Ha már megvoltak a vámpírok, úgy jöhetnek a zombik.

Hirdetés

Bill Murray a napokban kotyogta el csak úgy mellékesen, hogy Jim Jarmusch (aki legutóbb a Paterson című aprócska remekművet tette le az asztalra) jelenleg éppen egy zombifilmen dolgozik, aminek ő az egyik főszereplője. 

Hirdetés

Azóta megerősödött ez a hír, a forgalmazó, a Focus Features be is jelentette hivatalosan, hogy megkezdődtek a munkálatok a filmen és Bill Murray mellett olyan nagy nevek is felbukkannak a filmben, mint Adam Driver (Paterson), Chloë Sevigny (Hervadó virágok), Tilda Swinton (Halhatatlan szeretők), Steve Buscemi (Mystery Train), valamint Selena Gomez (Spring Breakers). Illusztris egy társaság, nemde? Hivatalos szinopszis még nincs, de annyit tudunk, hogy 2019-ben láthatjuk a kész filmet a mozikban. Reméljük a rendező ismét egy zseniálisat tesz le az asztalra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.