Hirdetés

Tévésorozaton dolgozik együtt a Star Wars rendezője és Meryl Streep

|

A legutóbbi Star Wars film, Az ébredő erő rendezője és a többszörös Oscar-díjas színésznő, Meryl Streep közös projektbe kezdett, amire nem kérdés, hogy mindenki le akar majd csapni.

Hirdetés

Nathan Hill amerikai írónak idén augusztusban jelent meg első regénye, a The Nix, amelytől szinte minden kritikus dobott egy hátast és lelkendezve, csak szuperlatívuszokban tudtak nyilatkozni a kötetről. Ha ez pedig nem lett volna elég nagy érdem az írónak, szinte a könyvkiadás után le is csaptak a megfilmesítési jogokra, ráadásul nem is akárkik.

Hirdetés

Az azonos címmel készülő sorozat egyik producere és néhány epizódjának rendezője J.J. Abrams lesz, míg a főszereplőt Meryl Streep alakítja majd, akit ugyan legtöbbször filmekben láthatunk, de játszott ő már például az Angyalok Amerikában című sorozatban, vagy éppen Lisa Kudrow oldalán a Web-terápiában is. Mostani szerepe azonban jóval nagyobb lesz ezeknél.

A The Nix története 2011-ben játszódik, a középpontban Samuel Andresen-Anderson, főiskolai tanárt és írót láthatjuk, aki anyagilag nem áll éppen a toppon, és a munkájánál jobban kedveli a videojátékokat is. Samuel anyja még gyerekkorában lelépett, és a fiú igazán nem is tudott róla azóta semmit, amíg csak egy nap meg nem látja őt a híradóban.

Samuel édesanyja, Faye ugyanis kövekkel dobálja meg az elnökjelöltségért induló demokrata kormányzót. A nőből és tettéből egy csapásra szenzáció lesz, a sajtó pedig olyan hippinek állítja be, akinek igencsak megkérdőjelezhető, piszkos múltja van. A fiú azonban úgy ismerte meg az anyját, mint átlagos lányt, aki hozzáment első szerelméhez. Samuel úgy dönt, megírja édesanyja történetét, kibogozza, melyik énje is lehet a valódi és persze ennek segítségével megpróbálja belökni kissé megfeneklett életét. A kutatás során a fiú azonban olyan dolgokra talál rá, amelyeket édesanyja egész életében rejtegetett.

A tervezési fázisban levő produkciót a Warner Bros Television készíti és egyelőre még nem dőlt el, melyik tévécsatorna, vagy éppen streamszolgáltató veszi majd meg a sorozatot, de nem kérdés, hogy sokan fognak sorban állni ezért a szériáért. A The Nix magyar megjelenésére pedig még várnunk kell, ugyanis a tervek szerint a Libri Kiadó csak jövő ősszel jelenteti meg a kötetet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.